Aktiviteter 2021

Jubileumsmiddag Lördag 20/11

Välkommen till klubbens 50-års Jubileumsmiddag som går av stapeln Lördagen 20 November KL 17.00 på Gertrudsvik Restaurang Västervik

Det kommer att serveras Välkomstdrink , två rätters middag samt kaffe och kaka. Inkluderar vatten/lättöl. Priset är starkt reducerat och för detta är kostnaden endast 200:-/person. Övrigt drickbart betalar ni själva till restaurangen.

Anmälan vill vi ha senast 12 November till klubbens mail (info@tjustbil.se) eller 070-5683073. Givetvis så är respektive välkommen också till samma kostnad.

Kom och gör detta till en trevlig afton och dela med er av minnen från klubbens 50-åriga liv.

Har ni några allergier eller vill ha vegetarisk mat så meddela detta vid anmälan.

Varmt Välkommen önskar vi i styrelsen för VIT.

Årsmöte 2 September

Välkommen på årsmöte 2 september kl 18.30 i Gamleby Folkpark. Klubben bjuder på Kaffe och Smörgås. Anmälan till Magnus 070-5683073  eller klubbens mail info@tjustbil.se senast 27 Augusti. Välkommen //styrelsen//

Bilträff Gamleby Folkpark

12 Augusti + 26 Augusti 18.00

Äntligen är det dags för vår populära Bilträff i Gamleby Folkpark. Efter ett pandemi-år så hoppas vi att ni hittar tillbaka t5ill vår populära träff. Torsdagarna 12 samt 26 Augusti kör vi så det ryker tillsammans med Folkparken där ni kan köpa Korv,Smörgås och Fika. Kom i tid för bra plats då det väntas mycket ekipage. En och annan överraskning kan dyka upp.

Välkommen önskar vi i Veteranfordonsklubben Tjust och Gamleby Folkpark

______________________________________________________________________________

Lördag 17 Juli KL 11.00

Hej alla moppeälskare. Nu är tillståndet klart för årets mopperally i Gamleby. Lördag 17 Juli startar vi klockan 11.00 från Folkets Park i Gamleby. Startavgift är 100 kr och då ingår korv+dricka utmed banan och enklare mat+fika vid målgång. Obs! Det florerar info ang moppeträffen på andra sidor men det är denna sida som gäller informationsmässigt. Dela gärna detta runt. Det är Veteranfordonsklubben i Tjust som arrangerar och ingen annan. Kontakt hittar ni under flik styrelse och mopedansvarig. Varmt välkommen till en trevlig dag.